Zoeken

Zangles in Amersfoort

Susanne zingt spreekt en geeft les

Susanne zingt spreekt en geeft les

cropped-winterlandschap-clarezia-januari-2014.jpg

 

 

 

 

“Zingen volgens Lichtenberg  leert mij dat mijn lichaam in staat is om klank te maken, zonder dat ik daar hard bij hoeft te werken.”  Mirjam

Featured post

zomerliederen zingen

Inbloemen juni 2012 de prachtige Theetuin Heyligenberg ervaren wij de zomer puur. We luisteren naar het gezoem om ons heen en liggen in het gras, genieten van de ontspannen klank die ontstaat. We zingen evergreens, canons en eenvoudige meerstemmige liederen. We hebben tijd en ruimte voor zomerse ontmoetingen bij koffie, thee en taart. Zit het weer toch tegen? Dan zingen we in de kas.

Van harte nodig jullie ik uit voor deze muzikale zomermiddag. En neem vooral je kind, moeder, man, vader, buur, oma of opa mee!

Zondag 23 juni 2019 van 14.30 tot 17.00 uur Heiligenbergerweg 1A, Leusden (tweede ingang Lockhorsterweg)

Een vrijwillige bijdrage is welkom, koffie, thee en lekkers kun je in de Theetuin kopen.

Graag aanmelden: 06 12051929 of susannemink@hetnet.nl

 

logo-vierkant-ikdoemee

Voor de winterslapers: nog 2 nachtjes slapen en dan zingen we de lente wakker

In de prachtige Theetuin Heyligenberg lokken we de lente en zingen de tulpen uit de grond! Van harte nodig jullie ik uit voor deze muzikale lentemiddag. En neem vooral je kind, moeder, man, vader, buur, oma of opa mee! Kleed je lekker warm aan!

Zondag 24 maart 2019 van 14.30 tot 17.00 uur Heiligenbergerweg 1A, Leusden (tweede ingang Lockhorsterweg)

Een vrijwillige bijdrage is welkom, koffie, thee en lekkers kun je in de Theetuin kopen.

Je kunt je nog opgeven: 06 12051929 of susannemink@hetnet.nl

samen lenteliederen zingen

maart 3 2014 004

In de prachtige Theetuin Heyligenberg lokken we de lente en zingen de tulpen uit de grond! Samen genieten we van de ontspannen klank die ontstaat door het zingen van eenvoudige meerstemmige liederen en van vrolijke ontmoetingen bij koffie, thee, paaseitjes en ander lekkers. Zit het weer toch tegen? Dan zingen we in de kas of een tent.

Van harte nodig jullie ik uit voor deze muzikale lentemiddag. En neem vooral je kind, moeder, man, vader, buur, oma of opa mee!

Zondag 24 maart 2019 van 14.30 tot 17.00 uur Heiligenbergerweg 1A, Leusden (tweede ingang Lockhorsterweg)

Een vrijwillige bijdrage is welkom, koffie, thee en lekkers kun je in de Theetuin kopen.Voor aanmelden: 06 12051929 of susannemink@hetnet.nl

Wat nog komt in de Theetuin:

23 juni zomerzang! 22 september herfstzang! 22 december  winterklanken!

Vrouwen zingen met Susanne

februari 2016 031

Twee keer in de maand zingen en stemexperimenteren wij met veel plezier.  Zangervaring is niet nodig, wel nieuwsgierigheid!

In het eerste deel van de ochtend besteed ik aandacht aan je stemvorming.  Samen doen wij ontdekkingen  met allerlei stemoefeningen  en komen we tot een vol en stralend geluid! Wil je dat ook? Na een korte pauze zingen wij meerstemmige liederen uit verschillende landen en tijdperken.  Zing mee!

De Lichtenberger® Methode voor toegepaste stemfysiologie belicht de lichamelijke kant die je helpt om je stem beter te gebruiken en te begrijpen. Zing natuurlijk, vreugdevol,  vrij en authentiek!  Samen zingen is makkelijk, jezelf en de ander horen verrijkt en vervult.

Wij hebben nog plek voor zangeressen en je kunt direct meedoen. Mocht je iemand meenemen dan  betaal je € 25,- minder ;-).

Data: vrijdag 9.30-11.30 vrouwengroep

01 en 15 maart, 12 en 26 april, 10 en 24 mei , 07 juni

Kosten: € 175,- van af april € 125,- inclusief koffie, thee en lekkers

Waar: De Instee Zuidsingel 45a in Amersfoort

Wil je meer weten dan kun je mij bellen: 0612051929

Women Wage Peace beweging

Duizenden vrouwen met verschillende achtergronden lopen in Israel voor de vrede en zingen. Ik wens ons in 2019 meer vrede, veel zang en voelbare verbinding. Susanne

http://womenwagepeace.org.il/en/march-hope-october-2016/

Beatboxing :-)

Ohne Worte:

Spreken van binnen

Dit is een erg leuke film over wat er in ons gebeurt bij het spreken:

Dieser Echtzeit-MRT-Film zeigt live die Bewegungen im Mund- und Rachenraum beim Sprechen: Dabei wird die räumlich-zeitliche Koordination der Lippen, der Zunge, des Gaumensegels und des Kehlkopf sichtbar, die nötig ist, um Vokale, Konsonanten und Koartikulationen zu bilden.

Adem

 

Knipsel4

Een prachtige animatie over de ademhaling, weliswaar in het frans, mooi om naar te kijken en het dan te laten gebeuren…klik op bovenstaand plaatje!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑