Online Benefiet ZomerFestival Lichterberg

De vereniging Nederlandse Lichtenberger Docenten organiseert een online “Benefiet Zomerfestival”. Met het festival ondersteunen wij het Lichtenberger Institut dat door de Corona-crisis financieel in zwaar weer is geraakt. De docenten stellen belangeloos filmpjes, lessen, workshops en kunstwerken beschikbaar om donaties te verzamelen. Alle kleine beetjes helpen, dus we zijn ook blij met kleine bedragen.

Voor een donatie van 5 tot 10 euro krijg je bijvoorbeeld een audiobestand van een concert, een filmpje met klankstimulatie, een voorgelezen verhaal of een voucher voor een sensorische wandeling.
Voor een donatie vanaf 20 euro kun je al een ets kopen van de kunstenaar Peter Elzinga, echtgenoot van Ellen van der Ham, een van de docenten.
Voor een donatie van 20 tot 50 euro zijn vouchers verkrijgbaar voor diverse lessen en workshops.
Ook het Lichtenberger Instituut zelf zal bijdragen leveren in de vorm van filmpjes over pedagogische aspecten van de methode.

Op de site www.nederlandselichtenbergerdocenten.nl vind je het totale aanbod en kun je een of meerdere acties kiezen die bij je passen. Het is ook mogelijk een losse donatie te doen. Alle donaties gaan rechtstreeks naar de rekening van het Lichtenberger Institut. Je betaalt eenvoudig via Ideal, en ontvangt een bewijs van je betaling.

Het aanbod van benefiet acties wordt wekelijks aangevuld, dus het verdient aanbeveling de site in de gaten te houden. Het festival loopt tot 1 september.

Van harte welkom!